blueskydeepbluebluepurplemauvepinkgreensoftgreensoftbrownorangeblackandwhitewooddarkgreytacosredfriendsandfoes
Color Styles
Work

Kit polish auto

Posted on 20 aprilie 2015 in Nanotehnologie


Kit-ul polish auto (Kit CAR) este un pachet ready-to-use (nu se diluează și nu se amestecă cu alte produse) pentru tratarea unui autovehicul de dimensiuni medii. Conține nano – sticlă (1) – 500 ml – pentru tratarea geamurilor și nano – inox (2) – 500 gr. – pentru tratarea caroseriei și costă 230 de lei. 

Prețurile diferă in funcție de cantitatea achiziționată și sunt cuprinse intre 32 – 80 €/litru/Kg. Manopera, la fel, diferă în funcție de mărimea autovehicolului.

De exemplu, pentru un autoturism LOGAN berlină, manopera este de 200 de lei. LOGAN MCV – 250 lei, SUV – 300 lei, autoturism off-road – 350 lei.

(1). Nano – acoperirea pentru geamuri auto conferă acestora un puternic efect hidrofob si oleofob, permițând îndepărtarea facila a murdăriei, fragmentelor de insecte si a altor poluanți.

Datorita efectului puternic de respingere a apei si a fulgilor de zăpadă, curățarea parbrizului cu ajutorul ștergătoarelor nu mai este necesara la viteze peste 80 km/h.

Nano glass auto

Gheata formata pe geamuri in timpul sezonului rece se poate îndepărta ușor, fără a mai folosi dispozitivele de curățare specifice.

Chiar si cele mai dificil de curățat urme de ulei, smoala, insecte, rășini vegetale de pe parbrizul tratat devin ușor de îndepărtat cu ajutorul ștergătoarelor. Veți avea in permanenta o vizibilitate perfecta.

Suprafața tratata are un contact minim cu particulele de murdărie. Acestea pot fi îndepărtate ușor, fără a mai folosi soluții abrazive sau pe baza de agenți chimici agresivi. Soluția de Nanoacoperire poate fi aplicata direct pe parbrizul tratat in prealabil cu suspensia noastră de curățare. Se va forma astfel o acoperire subțire si extrem de rezistenta la acțiunea factorilor mecanici si chimici.

            Avantaje:

  • Acoperirea este rezistenta la agenții de curățare folosiți in spălătoriile auto;
  • Creste siguranța in trafic prin păstrarea vizibilității;
  • Scade efectul de orbire pe timp de noapte;
  • Ploaia, zăpadă si murdăria se îndepărtează in timpul mersului;
  • Nu mai este necesara folosirea soluțiilor de spălare a parbrizului cu agenți chimici tensioactivi;
  • Efect pe perioada îndelungata (pana la un an sau  20,000 km);
  • La viteze mai mari de 80 km/h nu mai este necesara folosirea ștergătoarelor.

 

(2). Este un produs sub formă de pasta, care se aplică pe toate suprafeţele caroseriei de tablă, plastic şi crom (rezistente la acizi şi baze).

Acoperirea de tin nano-caroserie este durabilă, nelipiciosă, autoregenerativă, îndepărtează apa şi asigură o excelentă protecţie a metalelor expuse în condiţii dificile de mediu. Este produsul ideal pentru vehicule industriale, agricole, militare, utilitare, parcuri auto din sectorul privat, autovehicule personale şi comerciale.

 

nano polish caroserie

Produsul este sigur pentru mediu, economic şi asigură protecţie anticorozivă multimetal, de lungă durată.

Permite aplicarea prin pensulare sau pulverizare şi asigură formarea unei pelicule consistente şi cu rezistenţă deosebită faţă de stressul termic, fiyic sau chimic.

Moleculele de nano-produs pătrund în porii metalului şi protejează inclusiv micro-cavităţile şi zonele greu accesibile adiacente prin formarea unei bariere care sigilează metalul, de aer şi umiditate.

 

Pentru a comanda produsulul trimiteți mail la comenzi@mcs-cleaning.ro sau folosiți formularul de comandă din Catalogul de produse.

 
GTM-KCT3NH