Echipa grupului de firme Master Cleaning pune la dispozitia celor interesati o bogata experienta teroretica si practica, organizand, la solicitare, programe de instruire/perfectionare in domeniul curateniei profesionale; activitatile pot fi adaptate ca forma, continut si durata la specificul si cerintele beneficiarilor.

Oferim echipamente pentru curățenie cu personal deservent: aspiratoare, monoperii, monodiscuri, curățitoare sub presiune

Activitatile de instruire teoretica și practica sunt oferite de specialiști calificați, pe baza unui material modern, complet și ușor de asimilat; programul de instruire cuprinde:

  • o parte teoretica vizand elementele implicate in activitatea de curațenie – factorul uman, materiale și echipamente, substanțe și produse specifice;
  • o componenta practica ce descrie tehnici și proceduri, fiind prezentata dinamic si interactiv si adaptata la cerintele si conditiile concrete din teren.
  • o evaluare individuala a nivelului de cunostinte si aptitudini, care sa semnaleze punctele de vulnerabilitate si sa dirijeze masurile corective.

 

   Beneficiarii nostri pot fi:

  • Angajatorii care doresc sa-si optimizeze strategia manageriala in activitatea curatenie din spatiile proprii, prin adoptarea celor mai bune decizii in: alegerea si pregatirea personalului, achizitia de echipamente, asigurarea de materiale si produse la cel mai bun raport calitate/pret.
  • Personalul de curațenie intern – angajat in firme și instituții, care necesita o evaluare periodica a aptitudinilor si cunostintelor, precum si o instruire sistematica si adecvata.
  • Persoanele fara experienta in curatenia profesionala care doresc sa presteze o activitate lucrativa in acest domeniu.

 

Va invitam sa vizitati galeria noastra de fotografii, facute in cursul unor activitati de pregatire solicitate de beneficiarii nostri:

Prima pagină » Training » Prezentare Providenta

Prezentare Providenta

Prezentare curs de perfectionare
DSCN3973.jpg
Post

Tratament cu nano-lemn

Posted on 11 octombrie 2015 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Sticky Post

Pentru o viață mai îndelungată, suprafețele de lemn trebuie tratate. Tratamentul cu nano-lemn ajută și pentru o culoare și o textură frumoasă, și pentru o utilizare și o curățare facilă.

 

Tratăm suprafața din abundență pentru că suprafața este uscată și poroasă. Lăsăm un timp de uscare de 15 – 20 de minute apoi turnăm apă, atât pe suprafața tratată cât și pe cea netratată pentru a vedea diferențele. Pe suprafața tratată apa ”stă” iar pe partea netratată, apa este absorbită.

 

Post

Tratament cu NANO-INOX

Posted on 9 octombrie 2015 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Am tratat un articol din inox, în speță un uscător de mâini.

Read More
Post

Tratament cu nano-glass

Posted on 3 august 2015 in Blog by Echipa MCS Cleaning

Am tratat parbrizul mașinii cu nano-glass. În urma tratamentului am circulat pe timp de ploaie pentru a arăta, în mod practic, beneficiul care îl aduce nano-glass.

Read More
Post

Textila si … nanotextilul!

Posted on 23 iunie 2015 in Blog by Echipa MCS Cleaning

Textila și … nanotextilul!

Read More
Post

Tratament Granit II

Posted on 9 iulie 2017 in Blog, Images, News by Echipa MCS Cleaning

Tratament granit și alucobond

Read More
Post

Tratament cu nano-inox III

Posted on 9 iunie 2017 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Revitalizare la un inox stradal din stațiile mijloacelor de transport din București. Partea închisă la culoare, era cea inițiala, iar partea lucioasă este cea tratata! A plouat și se observă cum apa este vizibila pe partea tratata cu o zi în urmă.  

Read More
Post

Tratament cu nano-sticla II

Posted on 9 mai 2017 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Va povesteam în 2015 despre tratamentul cu nano-car . În prezentarea de astăzi vă vom arăta cum se comportă un parbriz de mașină pe timp de ploaie, tratat cu nano-sticlă.

Read More
Post

Tratament Granit

Posted on 19 aprilie 2017 in Blog, Images, News by Echipa MCS Cleaning

Am fost solicitați la Vivertine să facem tratament la granitul de pe hol și scări care era mătuit. Suprafața a fost curățată și apoi  a fost aplicat tratamentul.  

Read More
Post

Tratament cu nano-inox II

Posted on 14 martie 2017 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

S-a tratat cu nano-inox un uscător de mâini satinat. După tratament, partea din stânga-sus a uscătorului a căpătat luciu.

Read More
Post

Tratament pardoseală III

Posted on 28 februarie 2017 in Blog, Images, News by Echipa MCS Cleaning

Am tratat o pardoseală din granit. Înainte de tratament După tratament:

Read More
Post

Curat … murdar II

Posted on 26 februarie 2017 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Vă povesteam într-un articol anul trecut despre curățenia făcută de firmele ”profesionale”. Revin cu o imagine din 2017 în care vedem cum curățenia este făcută tot cu mătura și fărașul. 

Read More
Post

Tratament cu nano-sticla

Posted on 26 ianuarie 2017 in Blog, Images, News by Echipa MCS Cleaning

Am tratat o oglinda de baie cu nano-sticla. Pe partea stângă a imaginii (partea netratată a oglinzii) se observă cum apa lasă urme de calcar (șiroiește), iar pe partea dreaptă se creează picături de apă.

Read More
Post

Tratament cu nano- textil II

Posted on 20 decembrie 2016 in Images, News by Echipa MCS Cleaning

Partea în care apa plutește este cea tratată, iar pe partea netratată se observă cum apa este absorbită.  

Read More
Post

Tratament cu nano-mineral

Posted on 17 noiembrie 2016 in Blog, News by Echipa MCS Cleaning

Partea în care apa nu se prinde de bucata de rigips văruită este cea tratată, iar cealaltă parte doar văruită, este netratată și se observa cum apa este absorbita de var.  

Read More