• Şlefuire/lustruire/ceruire pardoseli de lemn/parchet cu ajutorul utilajelor profesionale (maşina monodisc, monoperie) şi produselor specifice; prin aplicarea acestor proceduri se obţine un grad de nivelare superior și un luciu intens, omogen și durabil.

Podea lemn tratata

  • Servicii specializate de curăţare a pardoselilor din marmură, travertin, mozaic, etc. prin şlefuire (cu discuri abrazive diamantate), cristalizare (cu acizi minerali), lustruire (cu pietre tratate cu acid oxalic şi pulberi de potem şi cu pad-uri speciale), aplicare de polimeri sau ceară.

Podea gresie tratata

  • Tratament tarchet (covor PVC) – în mod special pentru spitale, cabinete medicale, laboratoare. La tratament oferim garanție de cel puțin 12 luni în condițiile în care producătorul acordă o garanție de 6 luni cu mențiunea că mentenanța este cea care dictează perioada extinsă de garanție. Avem situația unui spital unde, prin mentenanță, garanția tratamentului depășește 18 luni.

Tarchet

Curățarea bucătăriilor din restaurante, cantine, etc. prin folosirea aburului și ulterior prin acoperire cu nano – inox. Acest lucru duce la:

  • timpul de curățare ulterioară se reduce cu până la 70%;
  • suprafețele tratate măresc rezistența materialului cu până la 50%;
  • la curățarea ulterioară se va folosi doar apă.

 

One Comment for this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.